Ik voel iets ritsen tussen mijn vingers. Het is het katoen van mijn lakens. Een zonnestraal valt recht op mijn gezicht en geeft een zalige warmte. Ik geraak niet uit mijn bed maar ik moet. Langzaam beweeg ik mijn benen. Mijn linkervoet raakt de grond maar mijn rechter weigert. Ik blijf nog even genieten van het zonnetje en denk terug aan de afgelopen 3 weken wat ik allemaal geleerd heb.

1. In Gent heb je 50% kans om in een tramspoor te rijden.
2. Ik heb bijna tot geen oriΓ«ntatievermogen. (zelfkennis is de sleutel tot alles)
3. ‘skeer’ is hetzelfde als blut, bijna geen geld.
4. Wijs wordt hier vaak gebruikt en dat vind ik wel leuk.
5. De frietketel heeft super lekkere frietjes en is de beste frituur van Vlaanderen.
6. Vertrouw nooit het openbaar vervoer, vaak is mijn tram er niet doorgekomen.
7. Gent leeft, er is altijd iets te doen en je gaat mee met de flow.
8. Je maakt zoveel nieuwe vrienden als student.
9. Je krijgt veel korting als student.
10. Er zijn hier heel veel bruggen.
11. Mosquito coast is de place to be voor een hapje en een drankje.
12. Genieten van het leven.

Reacties

Aw, kende je het woordje skeer nog niet klaartje? Dat ik het nog niet vernoemd had, oeps, haha. En oh dat vroeg ik me dus ook echt heeel de tijd af hoe fietsers erin sloegen om niet in die tramsporen te rijden (doen ze dus wel soms, HAHA). Maak eens een kottour, ik ben curieusss!

Ik kom af en toe in Gent, en ik begin langzaamaan mijn weg te kennen, haha. En het woord "keer" gebruik ik zelf ook nog niet zolang eigenlijk.
Klinkt alsof je wel een fijne tijd hebt daar! πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.