In de verte zie ik paarse schimmen heen en weer gaan. Nog wat verder verspreid zich een meer waar het water stil staat en grijs ziet. De wind suist in mijn oren en ik neem het uitzicht in me op, ik analyseer het. Ik weet het, dit is de perfecte plek. Tijd voor actie.

Ik had dinsdag afgesproken met Dagmar, Rosalie, Jade en Ann-Sophie. Een leuke en enthousiaste groep meisjes die een fotoshoot wouden en mij gevraagd hadden om foto’s te trekken. Het was een bijzonder leuke dag. Op een bepaald moment zag ik voor een appartementencomplex prachtige paarse bloemen. Met een paar lenige bewegingen probeerden we ons een weg te banen door de bloemen. Dit is een klein deeltje van de shoot, als je meer wilt zien van de andere locaties waar we geweest zijn, kan je een kijkje nemen op mijn fotografieblog. (KLIK)

Wat gaan jullie doen deze zomervakantie?

Reacties

DEZE FOTO'S ZIJN ECHT PRACHTIG oh god, ik wou dat ik ook zo'n paarse bloemen in het veldje had, dan was ik 'r meteen naartoe gegaan, zo mooi is dit!

Waaaah, deze foto's zijn zo ongelooflijk pretty! Die paarse bloemen zijn zo tof en geven de foto's een heel fijn sfeertje. Wauw. Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.