Mist vult het hele bos en geeft alles wat een grauwe sfeer. Het is redelijk fris voor de eerste oktoberdagen. Ik blaas op mijn handen voor ze op te warmen. Ik kijk nog eens rond me heen om leuke plekjes te spotten. En daar onder de bomen is het ideaal.

Ook al heb ik zelf geen ervaring met liefde, het is toch iets bijzonder. En wanneer je het zelf op beeld mag zetten is dat toch een hele eer dat een koppeltje vertrouwen in je  heeft om hun momenten vast te leggen. Woorden zijn soms overbodig tussen 2 personen en stilzwijgen zegt soms meer. (klinkt romantisch eh 😉 )

Aanschouw de liefde:

Mooi eh, De Liefde?💘

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.