Ik kijk in het glazen kastje en een opvallend rood doosje intrigeert mij. Ik neem het oude kartonnen doosje in mijn handen en bekijk het grondig. Plots krijg ik een flashback: Ik zie mezelf op de stoffige zolderkamer van mijn tante verschillende foto’s wegklikken. Gefascineerd kijk ik naar de plaatjes die voorbij gaan. Nostalgie: de viewmaster.

In de kringloopwinkel van mijn gemeente vond ik er eentje terug. Ik twijfelde eerst om hem te kopen maar later is mijn mama teruggekeerd om hem te kopen voor mij. Lieve mama heb ik toch. 🙂

En nu, als ik me verveel, neem ik mijn viewmaster en klik ik de plaatjes weg net zoals vroeger. Het heeft zijn charmes die viewmaster.

Hebben jullie ooit een viewmaster gehad?

Reacties

Ik ken het inderdaad wel, maar volgens mij had ik er nooit zelf eentje. Lijkt me echt leuk om een keer zelf zoiets te kunnen maken – met eigen foto's! Een stuk origineler dan een fotoboek, hihi. Liefs, Stella.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.