Ik denk dat ik niet de enige ben die graag eens door de feed van andere mensen scrollt. Heel fijn om eens een kijkje te nemen in het leven van iemand. Instagram is voor mij dan ook een bron van inspiratie. En graag deel ik met jullie mensen die me inspireren en steeds verrassen met hun posts.

Lara Zankoul

Lara heeft een specifieke stijl dat je onmiddellijk herkent. Ik ben echt een grote fan van haar werk.

Tanitam design

Tanita maakt wondermooie lay-outs. Aangezien lay-out een belangrijk onderdeel is van mijn opleiding, leer ik van Tanita leuke combinaties die je kan verwezenlijken met lettertypes en bepaalde composities.

Laylioh

Dit account vertegenwoordigd mooi het woord ‘minimalisme’. Heerlijk clean.

Studiobabsie

Een sfeervol account waar de gezelligheid gewoon van afstraalt. Babette deelt ook haar werkjes dat ze maakt, heel fijn om mee te volgen.

Mikaylalune

Een feed waar alles perfect bij elkaar hoort en nooit verveeld.

Zo dit waren enkele accounts. Ik vind het altijd fijn om nieuwe alternatieve accounts te ontdekken. Als jullie er enkele weten, deel ze maar gerust en natuurlijk deel jullie eigen instagramaccounts. 😉

Reacties

Oh, ik hou zo van instagram! Ik word er ook altijd heel hard geinspireerd! ☺ ik ga de accounts allemaal eens bekijken, het eerste ziet er zooo tof uit! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.