Het was de eerste dag dat het in België sneeuwde. Het romantische plaatje van vallende sneeuwvlokjes, een open haard en warme chocolademelk werd doorbroken door de vele heisa en verkeersagressie. België was totaal niet voorbereid op deze dag. Ik ook niet. 

9:00 de wekker loopt af. Het duurt een uur vooraleer ik helemaal klaar ben om te vertrekken.

10:00 samen met Rachel ga ik naar de Hema en Flying Tiger, we gaan kerstinkopen doen.

11:00 in het Zuid park zoeken we een paar takken die we gaan gebruiken om onze kerstballen aan te hangen. Moest wel een gek zicht zijn geweest in de Veldstraat, 2 meisjes die rondlopen met takken.

11:30 een uitgebreid middagmaal.

12:00 ik vertrek met de fiets naar school.

Of toch niet.

En om 12:00 besloten de weergoden dat het met bakken uit de lucht ging regenen. Ik was nog geen 2 minuten buiten en was al helemaal doorweekt. Alsof dit nog niet genoeg was besloten de weergoden ook nog eens dat het ging sneeuwen. Changement de décor; ik skip vandaag.

Een middag les werd omgeruild voor een middag kerstliedjes zingen, kot christmasproof maken, staren uit het raam en kijken naar de vallende sneeuw, foto’s trekken, warme chocolademelk drinken en veel lachen met vrienden (en een heel klein beetje voor school werken). Het was de leukste dag van mijn kotleven tot nu toe. Momenten om te koesteren. Natuurlijk zijn er hier foto’s van.

Hoe hebben jullie de sneeuw van de afgelopen weken overleefd?

Reacties

Wat een fijne post <3! Ik ben ook een dag thuis gebleven, gelukkig maar, want ik kreeg die dag te horen dat we eerder naar huis mochten. Hele mooie foto's trouwens! En wat is je blog mooi geworden!! <3

Hoe tof is dees Klaartje, haha, de verleiding gaat groot zijn volgend jaar hoor om zo toch eens een dagje te skippen. Maar je hebt hem zot goed besteed zie ik, haha. Volgend jaar mag je mijn boompje ook wel versieren anders, haha. En nog eens, hoe mooi is je blog???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.