Ik placeer een klein dansje en de franjes van mijn flapjes dansen vrolijk met me mee. Door de zon schitteren de blinkertjes ‘neiger’ dan normaal. Ik vind ze geweldig, cool, fantastisch, prachtig! Ik hou van flapjes.

Ik liep al een tijdje gek van de franjes trend, maar ik noem ze liever flapjes voor aan mijn schoenen. Onlangs zag ik ze in een winkel liggen voor 50 euro. Ik dacht ‘hallo kroket’ dat is toch een beetje duur en liet ze aan me voorbij gaan. Toen dat mijn mama zei dat ze leuke flapjes gevonden had in de winkel voor (maar) 15 euro sprong ik een gat in de lucht. Een paar dagen later hingen deze flapjes al aan mijn schoenen. Ze blinken, ze zijn kleurrijk, ik hou van ze! Ik ging er misschien nog kopen maar ik dacht plots: ‘hey, kan ik die eigenlijk niet zelf maken?’ en dat ga ik dus proberen. Binnenkort kunnen jullie een post vinden met mislukte of gelukte flapjes. Ik zal het jullie wel vertellen.

Wat vinden jullie van de franjes trend?

O ja als je het wil weten waar mijn flapjes vandaan komen; ze zijn van Tims

Reacties

ZE ZIJN ZO WIJS! Ik wil ze ook het liefst zelf maken, maar die van jouw zijn al zo perfect… Misschien koop ik ze wel gewoon hihi.

Oh, hoe leuk! Ik weet alleen niet of het bij mijn schoenen past, maar dan pas ik het gewoon. En ik ben ZO benieuwd naar je DIY! Wie weet maak ik ze zelf dan (Ookal ben ik op creatief vlak echt super slecht, dat verhaal heb je nog tegoed, haha.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.