De gouden zonnestralen bereiken mijn haren. Een lichte reflectie van het zonlicht zorgt ervoor dat ik omringd word met goud. Het is als een extra warm beschermlaagje. Wat een heerlijk gevoel.

Een niveau lager van mij bevindt zich een lange uitgestrekte weide met bloemen. Ook zij worden omringt door goud. Mijn ogen kunnen het einde niet waarnemen en zien een denkbeeldige lijn waar de aarde de lucht lijkt te raken.

Kleedje: Zara ~ Jeansvest: Vintage ~ Zonnebril: Forever 21

Ik vind het een beetje gek om mijn volledige gezicht te laten tonen op mijn blogje. Meestal zie je enkel de zijkant van mijn gezicht, ik wou eens iets nieuws uitproberen. Zo bij deze. 🙂

Ik ben ik en jij bent jij. Wees nooit bang om jezelf te zijn.

Reacties

Wauw wat zijn deze foto's mooi! Ik wil ook nog heel graag een keer foto's maken in zo'n veld. Het geeft zo'n fijne sfeer :). En je bent heel mooi dus leuk dat je je volledige gezicht toont, hihi. Trouwens wat heb je een gave zonnebril! 🙂

Hoe mooi zijn je foto's Klaartje, wow! Ze hebben echt een zalige sfeer, oh. Ik wil echt dringend ook nog eens op pad om het gouden uur vast te leggen, want nu is dat echt op perfecte tijdstippen wanneer ik daar ook echt tijd voor heb.

Wat een prachtige foto's! Echt heel mooi licht ook, waardoor ze zo'n fijne vibe krijgen. Ik ontdekte net pas via je Instagram dat je ook een blog hebt, en ik ga je meteen volgen, want je blog is echt net zo leuk als je insta!

Liefs, Janna

Wauw je foto's Klaartje! WAT MOOI!! En ik snap je ''awkward momentje over je foto's van je gezicht'' want ja anoniem weet je wel haha. Maar je staat er zo leuk op!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.