De beste kwaliteit, een speciale compositie, dure bewerkingprogramma’s. How how neen stop! Zo hoeft het toch niet te gaan? Soms vergeten we het plezier achter het maken van foto’s.

Het is niet zo erg als je pixels ziet op je foto, een bewogen effect, het hoeft niet altijd perfect of speciaal te zijn.

De waarde en betekenis dat achter de foto zit dat maakt een foto in mijn geval bijzonder. En dan nog, soms hoeft er helemaal geen betekenis achter te zitten. Daarom deel ik vandaag deze foto’s die een beetje van overal komen. Gewoon omdat ik ze leuk vind.

Dus onthoud: een foto hoeft niet professioneel te zijn om leuk te zijn.

Reacties

Effe, Klaartje hoe wreed graaf wijs is uw nieuwe header (of was het al een tijdje zo en heb ik het gemist, haha, sorry dan!!)!! Kei tof gedaan! We zouden die foto eens moeten overdoen, maar dan met onze frou fou! (en we moeten de bewegende eens vragen aan lise, als ze die nog heeft) En je hebt er helemaaal gelijk over, echt, hoe vaak ik oude foto's van vijf maanden terug op instagram plaats die totaaaal niet perfect zijn, da's toch het plezantste wat er is! En met "niet professioneel" onderscheid je je van de rest door eruit te blinken! (PS ik wacht nog op een kottour!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.