En mijn eerste jaar hoge school zit erop. Ik kon mijn jaar positief afsluiten zonder herexamens. Als dat niet gemakkelijk is. Nu nog 2 jaar te gaan, spannend!

Dit jaar was een jaar vol van veranderingen. Ik hoorde duizenden keren CMYK, bleed en regex (Als je deze woorden niet begrijpt, geen probleem!). Ik leerde met vele grafische programma’s werken en evolueerde van een groentje naar een iets minder groentje. Mijn richting is boeiend en heeft zoveel nieuwe wegen voor me geopend, jaja het is wel mijn ding. What’s next? Ik ga verhuizen van kot! Dus ik kijk al weer naar uit naar het deco moment, ik kan me hier zo in uitleven. Het kot waar ik nu in zit heeft ook al enkele metamorfoses ondergaan, oeps.Wat me de laatste tijd ook bezig houdt, is Belgisch kopen. Ik ben een beetje afgestapt om bijvoorbeeld kledij van ketens te kopen en de Belgische handelaar te steunen. Door dit te doen koop ik ook vaker duurzame en unieke items.

En nu het laatste: ik ben weer helemaal gefocust op fotografie. Ik had even een creatieve dip maar dat is nu weer gedaan. Ik wil mijn stijl verder ontwikkelen, inspiratie opdoen en leren van andere mensen. Dus lijkt het je fijn om eens met mij foto’s te gaan nemen? Dan kan je me een mailtje sturen naar projekt16@hotmail.com of je kan me een DM sturen via instagram.

Reacties

ik dacht eerst dat er een gans recept ging komen met groentjes hahaha oeps. en jaaa gefeliciteerd he!! nog twee jaar en dan kunt ge uw dromen achterna gaan!! en go met je belgisch kopen, heb ik geen geld voor woops. later ga ik dat meer en meer proberen! en met jou wil ik altijd wel foto's nemen hoor ;))

Wat knap, helemaal geen herkansingen! You go girl!! En wat leuk dat je gaat verhuizen! Het lijkt me heel leuk om je een keertje te meeten hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.