Ik wandel met mijn blote voeten over het Perzisch tapijt. Het kriebelt aan mijn voetzolen. De zon valt binnen door mijn raam. Gekke patronen vormen zich op het tapijt. Mijn ogen volgen de richting van het verschijnsel en ik kom met mijn ogen uit op de foto. Een foto waar vele herinneringen aan vast hangen.

Deze foto heb ik gemaakt van Myrthe toen ik naar Amsterdam ging. De foto is gedrukt op aluminium of m.a.w. dibond. Omdat ik de foto bijzonder mooi vind, wou ik dat het goed tot zijn recht uitkwam. Een hele speurtocht door mijn huis volgde. Op de kast? Aan de muur? Of daar in dat knusse hoekje. Uiteindelijk kon ik niet beslissen en kwam ik tot de conclusie dat een foto niet per se op een vaste plaats moet hangen. De zoektocht naar het ideale plekje kan ook plezant zijn. Voila en dat was weer een probleem minder.

Elke keer wanneer ik naar de foto kijk heb een flashback naar die dag. De heldere kleuren, het goed gezelschap.

Ik wil Canvas Company bedanken voor deze samenwerking en voor het vastleggen van dit moment. De kwaliteit van de foto is gewoon geweldig. En elke keer wanneer ik er langsloop krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht.
Laten jullie vaak foto’s afdrukken?

Reacties

WHAAAAH Klaartje!!!! Deze foto zou ik zelf ook wel aan de muur willen hangen eigenlijk, ik vind hem nog steeds zo goed gelukt! Echt mijn favoriete foto die ooit van mij is gemaakt. Ik vond het ook zo'n leuk weekend, iedere keer als ik eraan terug denk krijg ik ook spontaan een glimlach op mijn gezicht πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.