Daar zo, staat een maïsveld waarvan de plantjes keurig op een rij geplant zijn. Nog net te klein om te worden geoogst en net te groot om te reiken op de toppen van mijn tenen. En daar is er weer die zon met zijn mooie gouden schijn.

Kimberly mocht weer voor mij model staan :). Als je mijn fotografieblog volgt zal je haar al misschien gezien hebben. De zon stond weer laag en in al mij enthousiasme sleurde ik haar mee en zij bracht me naar dit maïsveld, waar we deze leuke foto’s trokken. We lieten het eten er bijna voor koud staan, maar zeg nooit nee tegen een hongerige maag (zeker in mijn geval). Later keerden we weer terug naar het veld en deden we gewoon weer verder tot de avond viel en een vuurrode bol aan de hemel stond, dat was schijnt de maan. (zeer vreemd ding soms) Heeft nog iemand die maan gezien, rood en vreemd?

Maar goed, de vakantie is weer bijna gedaan en dat moet ik met tegenzin toegeven. Ik heb het gevoel dat ik veel gedaan heb maar enerzijds ook weer weinig en heb een vreemde drang om mijn laatste dagen volledig vol te vullen.

Wat doen jullie nog zoal? Nog leuke ideetjes wat ik kan doen deze vakantie?

Reacties

leuk geschreven, en wat een gave foto's!
en ja de maan is soms een raar ding, maar wel een prachtig ding.
mijn vakantie is eigenlijk al zo'n beetje voorbij, morgen heb ik mijn introductie week en die week daarna begint mijn studie.. spannend 🙂

liefs joelle

Hele mooie foto's en leuk geschreven artikel! Met mijn herexamens kan je mijn vakantie al niet echt een vakantie noemen, maar probeer er toch nog zoveel mogelijk van te genieten 🙂

Ik wil al een poosje foto's gaan maken in een maisveld maar wachtte op mijn camera die ik nu (eindelijk) heb. Zie ik gisteren op eens jou foto voorbij komen op insta.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.