Ik lig op mijn bed en kijk naar boven. Mijn ogen draaien mee met de richting van de hanger. Ik word er wat duizelig van. Ik sta op, hou de hanger wat tegen zodat het stopt met draaien. De avondzon valt binnen in mijn kamer en haar gouden stralen reflecteren op de hangers.

Het heeft lang geduurd vooraleer ik ze gevonden heb, de himmeli hangers die je overal op Pinterest tegenkwam. Eindelijk heb ik er zelf 3 kunnen bemachtigen. Ze zijn van het merk Umbra (misschien kennen jullie het?). Ik ben alleszins heel blij met mijn aankoop. Juist nu nog van die plantjes vinden om erin te leggen. πŸ™‚

Wat vinden jullie van deze geometrische hangers?
Hebben jullie er zelf ook?

Reacties

Oh, wat zijn ze leuk! Waar heb je ze precies gekocht, als ik vragen mag? Ik vind 't tof voor in m'n studentenkamertje volgend jaar πŸ™‚ Liefs!

oooh deze zijn zo tof! Ik wist niet dat het echt gebruikt werd om op te hangen en plantjes in te steken. Ik was vandaag nog in Lokeren, spijtig dat ik het nu pas lees! ; ) Kei toffe foto van hoe je er eentje vasthangt, hihi.

ze zijn onwijs gaaf! Bij de blokker hebben ze ook hele mooie met glas erin.
Ik heb ze zelf niet omdat ik op mijn kamer niks op het plafond kan hangen..
over een paar maanden ga ik verhuizen, en dan hangt mijn hele plafond vol haha πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.