Roze Schoenen

Roos of wit? Ik kan niet kiezen. In de winkel paradeer ik met aan de linkerkant een roze schoen en aan de rechterkant een witte schoen. Wit is neutraal maar roos is toch nog net iets anders. De geboren twijfelaar neemt het van mij over. Ik kijk naar mijn mama en zij geeft mij de allesbeslissende blik. Het worden de roze.

Ik ben echt blij met mijn nieuwe schoentjes (ik vind ze zo wij!). Het liefst zou ik ze nu willen aandoen maar met deze vrieskou gaat dat niet. Ik denk dat dan mijn tenen er af zouden vriezen. Geduld wordt beloond zeggen ze.

Hoe houden jullie je warm tijdens deze vrieskou?

Reacties

Ze zijn zo mooi! De roze zijn inderdaad net iets anders, hihi 🙂 Oh, ik hoop dat het snel weer wat warmer wordt, ik heb zo'n hekel aan winterkleren…

Wat leuk zijn ze! Toch heel veel lov voor roze, wit wordt ook zo snel vies. Jammer genoeg. Ik draag maar gewoon elke dag m'n Uggs.

Ooh, wat leuke schoenen! Het is weer eens wat anders, roze! Leuke foto's maakte je er ook van, zo met dat bloemetje bij (is het een tulp? Ik ben niet echt een expert op vlak van bloemen, haha!)

Oh ze zijn zoooo leuk! Vooral dat roze maakt het net dat tikkeltje leuker dan die witte die je overal ziet. Ik trek mijn warmste schoenen, warme sjaal, handschoenen en een warme muts aan, je wilt echt geen twee keer een half uur op je bus staan wachten! Liefs,

Wat een prachtige schoenen, hoe combineer je roze dan? Ik zelf had denk ik dan voor de witte gekozen, misschien omdat ik iets van 20 paar schoenen heb en ik nog geen witte heb hahaha. Ach, alles komt op zijn tijd. Ik vind de schoenen trouwens wel echt supermooi! Heel subtiel.

"ze zijn zo wijs!" dat woord neem ik nu soms onbewust van je over, haha. Ze zijn ook echt wijs, woah! Zo'n kleurtje zou ik nooit durven nemen, maar i like it! Zal je geweldig staan. Nog een paar maandjes wachten en je kan met die beauties rond paraderen, hihi.

Wat een gave kleur! Ik kan niet wachten tot de lente, alhoewel ik al heel erg dankbaar ben dat deze winter niet zo vreselijk koud was, geen pakken sneeuw etc.

Liefs joelle

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.