Er zijn zo van die mensen waar je naar opkijkt. Ik heb ook zo iemand. Die persoon is Rani, zij is mijn voorbeeld. Ze heeft me geleerd dat je moet genieten van de kleine dingen. Dat je dankbaar moet zijn. En dat je moet vechten voor wat je wilt en nooit de moed mag opgeven.

Dankjewel daarvoor.

Rani heeft al een lange weg moeten afleggen, plots deze zomer kreeg ze problemen aan haar hart en veranderde haar hele leven. Maar Rani kennende is een doorzetter en gaf de moed niet op. Ik ben enorm trots en fier op haar.  Rani je bent een bijzonder meisje. (en een topmodel!)

Ik heb Rani dus letterlijk in de bloemetjes gezet en een fotoserie gemaakt.

Vergeet niet om je vrienden te helpen in goede en kwade dagen. Je vrienden zijn belangrijk. Dit was een boodschap dat ik even wou meegeven.

Reacties

Wauw, wat mooi dat je dit hebt gedaan! De foto's zijn echt onwijs leuk! En het zijn net in die donkere dagen dat je weet op wie je écht kan rekenen.. en dat moet je zeker koesteren! Mooi, Klaartje! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.