Al starend kijk ik naar mijn plantjes. Ik realiseer me hoe grappig het is dat een plantje je zo gelukkig kan maken. Tevreden kijk ik naar mijn rommelkastje.

Afgelopen week kreeg ik een creatieve uitbarsting (het was lang geleden). Ik maakte een planten/rommelkast. Het is echt super handig om er alles in te droppen zoals bijvoorbeeld je parfums, pilletjes, plantjes, …

Benodigdheden:

  • Kastje met vakjes
  • plantjes
  • prulletjes (maakt niet uit wat het is, het kunnen foto’s zijn, beeldjes, parfums,…)
Wat te doen?

Eigenlijk is het zo simpel.

In de vakjes van je kastje steek je gewoon alles wat jij leuk vindt. Geen rekening houden met composities. Drop gewoon vanalle spullen in een vakje. Maak een mooie chaotische hoop van leuke dingen.

Voila en hier is je mooie artistieke rommelkast.

Hebben jullie ook zo een rommelkastje?

Reacties

Oh, zo mooi Klaartje! Hoe toevallig ook dit, ik heb ook vandaag wat online gegooid met 'artistiek' en in tutorial vorm, vond het wel grappig. Ik heb helaas niet een 'open' kastje dus tja, maar hoe leuk zijn je cactusjes?!

Ahh wat een leuk kastje!! Leuke spulletjes ook, haha 😀 Ziet er goed uit! Onze rommelkastjes zien er niet zo mooi uit helaas 😛

– Saskia

Oh, wat een leuk projectje! Ik zou het kastje zo van je willen overnemen en een plaatsje geven in mijn slaapkamer, maar ik weet niet zeker of jij dat wel zou waarderen 😛

Oh dat is echt heel schattig !!! Vooral die cactussen, spijtig dat ik niet zo een kastje heb maar ik denk dat ik het misschien is ga wagen om er een te kopen. Echt een super leuk bericht!!!! xxx Johanna

Oh hij ziet er echt enorm leuk uit! Door de verhuis moet ik mijn plekje nog in mijn kamer vinden en is het momenteel wat rommelig.. maar die leuke idee wil ik zeker verwerken!! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vraag steeds toestemming bij het gebruik van mijn beeldmateriaal en tekst.